Exit The Room Madness

Készen állsz az őrületre?

Budapesten és Debrecenben is felkereshető ez az őrült hangulatú szoba, ha valaki egy hátborzongató, magával ragadó élményre vágyik.

2 szoba, egy gonosz, elmebeteg tudós, maximum 6 játékos és 60 perc játékidő alkotja meg ezt az időutazáshoz hasonló történetet.

Helyszín

Budapest, Csengery utca 76.
Debrecen, Péterfia utca 39.

Téma

Őrült tudós

Korhatár

+14

Maximális játékosszám

6 fő

Nehézségi szint

nehéz

Díszlet

10/10

Hangulat

9/10

Megközelíthetőség

Könnyű

Játékidő

60 perc

Ajándék

nincs

Extra produkció lehetősége

nincs

Alkalom, amire ideális

céges csapatépítő program, születésnap, családi program

Feladat

A főszerepet játszó gonosz doktor valamilyen borzalmas kísérleteket végez, amik alatt titokzatos módon minden alany eltűnik.

A játékosoknak közéjük kell beépülniük, hogy kiderítsék, mire készül az orvos, és megakadályozzák a terve végrehajtásában.

Azok, akik belépnek ebbe a szabadulószobába, egy régies elmegyógyintézet világába csöppennek, ezt pedig tökéletesen tükrözik a bútorok, az orvosi felszerelések, a szagok, és az időnként már-már kísérteties hanghatások is. A hidegrázás szinte garantált, ráadásul a feladatok is kifejezetten nagy fejtörést igényelnek.

A díszlet aprólékosan kidolgozott és teljesen valósághű, a technikai megoldások fantasztikusak, a történet pedig részben horrorisztikus, részben szívbe markoló. Igazi csemege a szabadulós játékok kedvelőinek!

Online Marketing